Луцьк: табір «Літо – 2014» триває

Луцьк: табір «Літо – 2014» триває

12.07.14 16:14 0 1198
З 3 липня розпочав роботу спортивно-оздоровчий табір денного перебування «Літо – 2014» Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Щодня, згідно плану роботи табору, вихованці клубів за місцем проживання задіяні у різноманітних заходах. Часом погода вносить свої корективи, тому у програму вносяться зміни, та вони не впливають на цікаво і весело проведене дозвілля дітей.

Учасники табору відвідали розважальний центр «Адреналін-Сіті». Діти мали змогу безкоштовно переглянути мультиплікаційний фільм, покататись на роликах, взяти участь у змаганнях в естафетах та пограти у теніс настільний. Окремі діти вперше встали на ролики, та дуже швидко здобули навички, що принесло їм велике задоволення.

У зв’язку із несприятливими погодними умовами не завжди вдається провести заходи на свіжому повітрі. Ховаючись від негоди, в шашково-шаховому клубі «Біла тура» діти займалися іграми в шахи та шашки. Для початківців спеціалісти клубу на демонстраційній дошці задавали шашкові завдання. Одночасно частина дітей проводила час за складанням пазлів. Як результат – око милували гарні картинки. Любителі гри в дартс займались у той же час в іншому залі. Не кожен з них міг похизуватись попаданням в «яблучко».

Щодня, витрачаючи енергію у спортивно-оздоровчих заходах, діти табору денного перебування «Літо – 2014» мають змогу поновлювати свої сили за рахунок коштів міського бюджету, харчуючись у їдальні загальноосвітньої школи № 23.

Провести «Веселі старти» на воді завадив дощ. Тому вир емоцій, азарту, веселих усмішок учасників та уболівальників лунали під час проведення естафет на спортивному майданчику. Діти старанно виконували поставлені завдання і у командній боротьбі ще більше згуртувались. Вони демонстрували високі фізичні якості та здібності з виконання бігових естафет та метань, набуті під час відвідування клубів за місцем проживання.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У серпні-вересні у Львові ...

КОМЕНТАРІ