В Луцьку електронний кабінет – це можливість контролю розрахунків з бюджетом по податках і зборах в онлайн-режимі

В Луцьку електронний кабінет – це можливість контролю розрахунків з бюджетом по податках і зборах в онлайн-режимі

12.07.14 14:48 0 1163
Фахівці Луцької ОДПІ нагадують, що для отримання інформації про стан розрахунків з бюджетом по податках і зборах в онлайн-режимі платники податків можуть скористатись послугами онлайн-сервісу Міндоходів – «Електронний кабінет платника податків».

Електронний кабінет платника податків, зокрема, дає змогу побачити стан розрахунків із бюджетом по податках і зборах, підготувати, заповнити й надіслати податкову звітність в електронному вигляді, перевірити звітність на наявність арифметичних помилок, переглянути подану звітність незалежно від способу її подання.

До того ж використання електронного сервісу забезпечує доступ платника податків до податкового календаря, який нагадає користувачу терміни надання податкової звітності та сплати податків і зборів. Окрім цього, клієнт може переглянути свої облікові дані за даними Міндоходів.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється шляхом авторизації на веб-ресурсі Міндоходів за допомогою електронного цифрового підпису.

Щоб отримати ключ електронного цифрового підпису, слід звертатись до Центру обслуговування платників Луцької ОДПІ за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 25 офіцерів ...

КОМЕНТАРІ