За перше півріччя 2014 року луцький бізнес сплатив до бюджетів усіх рівнів понад 546 мільйонів гривень,- Луцька ОДПІ

За перше півріччя 2014 року луцький бізнес сплатив до бюджетів усіх рівнів понад 546 мільйонів гривень,- Луцька ОДПІ

12.07.14 14:29 0 1186
За 6 місяців 2014 року платники податків міста Луцька та Луцького району перерахували до зведеного бюджету України 546,3 мільйона гривень,- інформує Луцька ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області .

До державного бюджету надійшло 274,5 мільйона гривень. Надходження, що формують місцеві скарбниці, в регіоні склали 271,8 мільйона гривень.

Найбільшу суму коштів, що поповнила дохідну частину місцевої казни у січні – червні поточного року складає податок на доходи фізичних осіб із обсягом надходжень 210,1 мільйона гривень.

«Таких результатів вдалося досягти завдяки спрямуванню всіх зусиль на покращення якості обслуговування та створення максимально комфортних умов для бізнесу і громадян, шляхом усунення адміністративних бар’єрів та вдосконалення ефективності податкового контролю. Нашим головним завданням є розуміння потреб платників податків, професійне консультування та надання підприємцям та громадянам сучасних послуг. Очікувані результати такого плідного діалогу – забезпечення наповнення дохідної частини бюджету, а, відтак, і своєчасне фінансування важливих соціальних програм на державному рівні», - підсумувала начальник відділу моніторингу забезпечення доходів і зборів та експрес – діагностики Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області Анна Баранова.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ