У Волинській області за крадіжку електричних інструментів чоловік може отримати шість років тюрми

У Волинській області за крадіжку електричних інструментів чоловік може отримати шість років тюрми

12.07.14 09:14 0 1083
До чергової частини луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення 25-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа викрала з його господарства електричні інструменти. Сума завданих збитків становить 6350 гривень.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 40-річний місцевий житель. До слова, у минулому чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок.

Як з'ясувалося згодом, спритник ніде не працює, тож вирішив будь-що дістати гроші на випивку. Пошкодивши замок, він проник у будинок потерпілого і викрав бензопилу, електрозварювальний та шліфувальний апарати. Протягом двох днів зловмисник продавав електричні інструменти односельчанам, в на виручені гроші купував спиртне. При черговій спробі продажу викраденого його затримали працівники міліції.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Викрадені інструменти вилучили і повернули власнику.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ