Волинські правоохоронці затримали шахрая, котрий розрахувався у магазині сувенірною купюрою

Волинські правоохоронці затримали шахрая, котрий розрахувався у магазині сувенірною купюрою

12.07.14 11:39 0 1180
За скоєння правопорушення зловмиснику загрожує до трьох років обмеження волі.

У горохівський райвідділ міліції звернулася 60-річна жителька із повідомленням про те, що невідомий молодик у її магазині розрахувався за товар купюрою номіналом 200 гривень із написом "Сувенір".

– Правоохоронці встановили, що спритник зайшов у магазин, аби купити цигарки, – розповів начальник Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Ігор Скромний. – За товар заплатив двома купюрами (сувенірна банкнота була знизу), аби продавцеві було зручніше розрахуватися. Жінка, нічого не підозрюючи, дала здачу.

Спритник сів у авто і поїхав у невідомому напрямку. На щастя, ошукана продавець запам’ятала марку та колір транспортного засобу.

Орієнтування на розшук зазначеного автомобіля було передане всім нарядам ДАІ, тож неподалік від Луцька він був зупинений. Зловмисником, котрий купував товар за сувенірні гроші, виявився 21-річний житель Львова.

– За даним фактом розпочате кримінальне провадження за частиною першою статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, – відзначив Ігор Скромний. Правоохоронці з’ясували, що таку аферу молодик хотів провернути у ще одній крамниці, однак пильність продавця не дозволила йому реалізувати злочинний план. За скоєне спритнику загрожує до трьох років обмеження волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У серпні Львів та Краків ...
Наступна новина: З початку року бюджет ...

КОМЕНТАРІ