У Волинській області три роки умовно отримав ревнивець за те, що до смерті побив сусіда

У Волинській області три роки умовно отримав ревнивець за те, що до смерті побив сусіда

12.07.14 16:32 0 1209
У ліжку побитого, але ще живого брата побачила рідна сестра. Жінка відразу викликала швидку й працівників міліції. Потерпілого доправили у Горохівську центральну районну лікарню, але в реанімаційному відділенні чоловік від отриманих побоїв помер. За фактом скоєння злочину було відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці встановили, що того вечора підсудний близько опівночі повернувся додому з відрядження. Незважаючи на пізню пору доби, дружини вдома не було. Мати розповіла синові, що жінка, коли його вдома немає, часто ночує у сусіда. Розлючений чоловік попрямував до сусідської господи. Вхідні двері в будинок були відчинені. Присвічуючи мобільним телефоном, підсудний побачив, як у кімнаті на різних ліжках спали його дружина і господар дому.

Ревнивець почав з’ясовувати стосунки із захмелілою жінкою, однак вона через випите спиртне навіть слова не могла сказати. Від криків прокинувся сусід і пояснив, що з жінкою інтимних стосунків він не мав, однак його племінник не відмовився б. Від цих слів чоловіка охопила неймовірна лють. Із усієї сили він наніс сусіду кілька ударів в обличчя і вийшов із будинку, зачинивши вхідні двері на замок.

Горохівський районний суд, розглянувши кримінальну справу, визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, і присудив покарання п’ять років позбавлення волі із випробувальним терміном три роки.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ