Ужгородські міліціонери відкрили кримінальне провадження відносно агресивного здорованя, який вдарив працівника міліції

Ужгородські міліціонери відкрили кримінальне провадження відносно агресивного здорованя, який вдарив працівника міліції

12.07.14 15:49 0 1156
42-річному жителю ужгородських Баранинців, доведеться відповідати за підозрою в умисному завданні тілесних ушкоджень працівникові органів внутрішніх справ у зв'язку з виконанням ним службових обов'язків. Агресію у зловмисна викликало зауваження міліціонера про те, що порушення тиші у нічний час, та розпивання алкогольних напоїв у громадському місці заборонено.

близько 02.30 години ночі, наряд працівників роти патрульної служби міськвідділу міліції, під час несення служби по охороні громадського порядку на перехресті вулиць Легоцького і Заньковецької в місті Ужгороді, помітили групу молодих людей в кількості близько 10 чоловік, які гучно розмовляли, виражалися нецензурною лайкою та розпивали алкогольні напої.

Підійшовши до групи молодиків правоохоронці відрекомендувалися, пред’явили посвідчення працівників міліції та попросили їх не виражатися нецензурною лайкою та не порушувати тишу в нічний час.

На зауваження правоохоронців один з чоловіків, а саме 42-річний житель району, явно перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, почав висловлювався в бік міліціонерів нецензурно, погрожував їм фізичною розправою та звільненням з органів внутрішніх справ. Після чого, підійшов до одного з працівників міліції та наніс йому один удар в область голови, чим спричинив правоохоронцю тілесне ушкодження.

Аби офіційно підтвердити наявність алкоголю в крові зловмисника, міліціонери доправили його на огляд до медзакладу. Відповідно із висновком медиків, зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Наразі відносно правопорушника слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за кваліфікацією частини 2 статті 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) санкція, якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство, і на зловмисника чекає суд.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЛМР проситиме Порошенка ...
Наступна новина: В Луцьку хто є платниками ...

КОМЕНТАРІ