На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну аварію з розливу аміаку

На Хмельниччині рятувальники ліквідували умовну аварію з розливу аміаку

12.07.14 18:04 0 1200
11 липня в смт. Віньківці проведене комплексне тактичне навчання з ліквідації умовної аварії, що виникла в результаті розливу аміаку на ТОВ “Віньковецький сирзавод”.

За тактичним задумом, внаслідок порушення технологічного процесу розгерметизувалася ємність із аміаком компресорної установки. 100 кг хімічно-небезпечної речовини розтеклися на площу 75 кв. м. Внаслідок аварії «постраждав» працівник підприємства, а також була загроза розповсюдження хмари аміаку в напрямку житлового сектору.

Працівники 27-ї державної пожежно-рятувальної частини оперативно прибули на місце аварії. В спеціальних засобах індивідуального захисту органів дихання та шкіри провели розвідку та ліквідували аварію, під час пошуково-рятувальних робіт евакуювали «постраждалого» із небезпечної зони та передали медикам. Адміністрація підприємства організувала евакуацію персоналу.

Аварійні служби району теж працювали на місці події. Працівники «швидкої» відпрацьовували дії з надання медичної допомоги «потерпілим», а також їх перевезення до медзакладів. Службовці райвідділу внутрішніх справ оточили місце аварії та забезпечили громадський порядок. Працівники аварійних служб електромереж та газу – відключили необхідні ділянки мереж. відпрацьовували дії з надання медичної допомоги їх перевезення до медзакладів. Службовці райвідділу внутрішніх справ оточили місце аварії та забезпечили громадський порядок. Працівники аварійних служб електромереж та газу –

Під час навчання рятувальники, працівники підприємства та аварійних служб району удосконалили навички з ліквідації умовної надзвичайної ситуації, що може виникнути на хімічно-небезпечн

Віньковецький РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Наряд ДСО затримав ...
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ