На Хмельниччині рятувальники дбають про пожежну безпеку під час жнив

На Хмельниччині рятувальники дбають про пожежну безпеку під час жнив

12.07.14 10:44 0 1036
Розпочались жнива – гаряча пора не лише для селян, але й для працівників ДСНС, адже вони відповідають за те, щоб поля не окутало вогняне лихо. Безпечні жнива вимагають попереднього вирішення багатьох питань.

Так, днями в с. Маниківці Деражнянського району на базі фермерського господарства «Мендрик А.О.» відбулася нарада з керівниками зернозбиральних та хлібоприймальних підприємств.

Перед присутніми виступив начальник Деражнянського райсектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Олег Кирилюк, який наголосив присутнім на необхідності обладнання протипожежними засобами всієї збиральної техніки та забезпечення зернотоків і зерноскладів необхідними засобами пожежогасіння. Особливу увагу звернув на заборону спалювання стерні, соломи та пожнивних залишків, розведення багать на полях, чергування пристосованої техніки для гасіння пожеж під час збирання урожаю.

кожен керівник агропромислового комплексу усіх форм власності мусить знати вимоги пожежної безпеки, дотримуватись їх та пам’ятати для того, щоб не сталось непоправного.

Деражнянський РС ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська облрада ...
Наступна новина: Уроки безпечної поведінки ...

КОМЕНТАРІ