Хмельниччина: рятувальники змагались у конкурсі «Кращий начальник караулу»

Хмельниччина: рятувальники змагались у конкурсі «Кращий начальник караулу»

12.07.14 14:37 0 1178
Найважливіша роль в організації рятування людського життя під час надзвичайних ситуацій, подій та пожеж покладена, в першу чергу, на начальників караулів пожежно-рятувальних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Це вимагає від них професіоналізму та рішучості у різноманітних ситуаціях пов’язаних із виконанням завдань за призначенням.

Для визначення кращих професіоналів своєї справи, 10 липня на базі Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Хмельницький проведено І-й етап Конкурсу «Кращий начальник караулу». Основними критеріями, за якими здійснювалось оцінювання готовності до виконання завдань за призначенням, були одягання захисного одягу та спорядження, виконання вправ із пожежними драбинами, в’язання рятувальних мотузок. Крім того, було проведене тестування на знання керівних документів із реагування на надзвичайні ситуації.

За результатами здачі нормативів та тестування визначено кращих начальників караулу, які будуть представляти пожежно-рятувальну службу Хмельниччини на ІІ етапі Конкурсу у м. Вінниця.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Луцьку електронний ...

КОМЕНТАРІ