Львів на вихідні. Афіша

Львів на вихідні. Афіша

12.07.14 16:48 0 1176
Цього тижня Львів зачаровуватиме магією ночі. Усі найпрекрасніші установи міста відкриють двері для відвідувачів і подарують цілу купу вражень і краси. Тож часу на сон у людей, що проведуть 12-13 липня у місті Лева, буде вкрай мало. На жителів і гостей міста чекатимуть понад 100 різноманітних атракцій та екскурсій.

Ознайомитись із програмою «Ночі у Львові» можна тут. Крім того, у місті проходить Всеукраїнський молодіжний з’їзд «Вітер На-Дії». Молоді запропонують взяти участь у понад 60 майстер-класах, спортивних іграх та квестах, відкритих лекціях, насолодитись виставами та концертами під відкритим небом. СУБОТНІЙ РЕПЕРТУАР

Львівська філармонія долучилась до «Ночі у Львові». О 22.00 вона запрошує послухати найкращі зразки західноєвропейської класики. А опера ж подарує зі свого репертуару о 18.00 «Чарівну флейту».

Театр ім. М. Заньковецької кличе на спектакль «Ісус, син Бога живого». Початок о 18.00.

Театр «І люди, і ляльки» покаже опівдні виставу «Лелеченя і опудало». НЕДІЛЬНИЙ РЕПЕРТУАР

Львівська опера опівдні покаже «Білосніжку і семеро гномів», а о 18.00 «Украдене щастя».

У цей же час у театрі ім. М. Заньковецької відбудеться спектакль «Візит літньої пані».

А театр «І люди, і ляльки» о 12.00 та о 14.00 покаже «Лікаря Айболить» МУЛЬТИКИ

«За далекими морями». У пошуках своєї мами Йохан потрапляє в далеке Царство короля Пер, звідки немає дороги назад. Від долі не втечеш: тепер він повинен сам подбати про порятунок не тільки своєї мами, а й всього королівства. Але хіба можна розуміти всі тонкощі життя і грати за його правилами, коли ти ще такий молодий?

НОВИНКИ

«Мільйон способів втратити голову» (комедія, вестерн). Випало ж закохатися не в тому місці і не в той час. Тут хамлять у ресторанах, про гарячу воду складають легенди, та й з транспортом повний колапс. Але у таємничої незнайомки прекрасна фігура, та й стріляє вона без промаху. Хто ж по своїй волі відмовиться від такої красуні?

«Перевага» (фантастика, бойовик, трилер, драма). Вчений і комп’ютерний геній Вілл завантажує свій мозок у суперкомп’ютер. Він хоче створити машину, яка може думати, як людина. Евелін, його помічниця, незабаром розуміє: щось йде не так. Вілл починає говорити з нею вже не як жива людина, а як машина. Вона під’єднує його до мережі Інтернет і мікрофона – так машина може бачити і говорити. Вілл створює копію самого себе на кожному робочому і домашньому комп’ютері. Тепер він володіє світом.

«Ясне озеро» (трилер). У 1994 мешканці невеликого міста Ясне Озеро, стали жертвою дивної і жахливої хвороби. Впливовий місцевий пастор назвав спалах цієї хвороби покаранням за людські гріхи. До того часу, коли правоохоронні органи і співробітники Міністерства охорони здоров’я прибули, щоб знайти причину спалаху, вже тринадцять людей зникли, а більшість мешканців покинула місто. Уряд евакуював громадян, що залишились, та ізолював місто. П’ятнадцять років опісля режисер-документаліст розшукав чотирьох людей, що вижили, і переконав їх повернутися в Ясне Озеро, аби відтворити їхню історію, але після повернення в порожнє місто дивні речі починають відбуватися знову.

ТЕ, ЩО КІНОМАНИ МАЛИ ЗМОГУ ПОБАЧИТИ

«Пластик» (бойовик, драма, комедія, кримінал). В основі фільму лежить реальна історія. Банді друзів вдалося проникнути в одну з найбільших у світі компаній, яка працює з кредитними картками. Їм вдається провернути одну з найбільш зухвалих крадіжок в британській історії.

«Дівчина на велосипеді» (драма, мелодрама, комедія). Італієць Паоло – водій автобуса, який розвозить туристів по Парижу. Його мета: познайомити інших (і себе в тому числі) з французькою столицею. Крім того, у Паоло є й інші плани на життя. Він хоче домогтися любові німецької стюардеси Грети. Здавалося, він уже готовий зробити їй пропозицію руки і серця, якби не дівчина на велосипеді, зустріч з якою назавжди перевертає життя італійця. Гарненька француженка Сесіль – одинока мати, модель. Зустріч з нею не виходить з голови Паоло. При цьому він любить Грету.

«Ліга мрії» (драма, історія, спорт). На початку XX століття кілька ентузіастів з різних європейських країн вирішили спільно реалізувати мрію – створити футбольну організацію, яка об’єднала б весь світ! Вони назвали її Міжнародна федерація з футболу чи коротко – FIFA... Фільм ґрунтується на інтригуючій і трохи скандальній історії, заснований на реальних подіях про виникнення Кубка світу з футболу і трьох одержимих людей, що сприяли його проведенню. Жюль Римі, Авеланж Жоао і нині чинний президент FIFA Йозеф «Зепп» Блаттер – троє настільки різних людей жили в різний час у різних країнах. Вони наживали ворогів, йшли на компроміси, ставали жертвами зради, але вони зробили все, щоб Чемпіонат світу з футболу став реальністю. Ця більш ніж вікова історія прославляє гру, яка, незважаючи ні на що, стала не тільки світовим спортом, а й уособленням надії, сили духу і єдності.

«Мачо і ботан 2» (бойовик, комедія, кримінал). Офіцери Шмідт і Дженко працюють під прикриттям в місцевому коледжі. Однак коли Дженко зустрічає споріднену душу у футбольній команді, а Шмідт проникає у богемне середовище. Вони починають сумніватися в своїй дружбі.

«Трансформери: час вимирання» (фантастика, бойовик, пригоди). Автоботи і Десептикони покинули планету, залишивши людство збирати її по шматочках. Тим часом група могутніх бізнесменів і геніальних вчених намагається засвоїти уроки з помилок минулого і поліпшити технології, щоб вийти за межі контрольованого раніше. У цей час інша група – стародавніх потужних трансформерів – бере Землю під приціл.

«Перевертень» (жахи, трилер, детектив). У поліцейській дільниці арештант починає перетворюватися на перевертня.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Представники асоціації ...

КОМЕНТАРІ