У серпні Львів та Краків поєднаються музичними фестивалями

У серпні Львів та Краків поєднаються музичними фестивалями

12.07.14 11:35 0 1141
З 15 до 31 серпня одночасно відбуватимуться два міжнародні фестивалі «Музика у старому Львові» та «Музика у старому Кракові», які об’єднають міста-побратими.

Про це повідомили організатори фестивалів.

Для Кракова це буде 39-ий такий захід, а для Львова все відбуватиметься вперше.

«Музика у старому Кракові» є одним із найпопулярніших фестивалів у Польщі. Ініціатор його створення засновник польської капели «Краковієнсіс» Станіслав Галонський. Ініціатором співпраці з боку Львова є засновник відомого українського камерного оркестру «Віртуози Львова», народний артист України Сергій Бурко.

Ексклюзивність фестивалів у тому, що концерти відомих виконавців та колективів з різних країн відбуватимуться у храмах та визначних історичних місцях.

Як йдеться у повідомленні, фестивалі «Музика у старому Львові» та «Музика у старому Кракові» об’єднають міста-побратими і стануть ще одним кроком до євроінтеграції.

Окрім справжніх професіоналів, до участі у фестивалі запрошують молодих музикантів, які отримають чудову нагоду заявити про себе, свою творчість та розпочати успішну музичну кар’єру.

«Завітавши на фестиваль чи у Кракові, чи у Львові, ви неодмінно отримаєте море позитивних вражень та приємних емоцій. Не проґавте унікальної нагоди дослідити найкрасивіші місця і пам’ятки міста під музичний супровід творів найвидатніших композиторів від епохи бароко і до класики», – закликають організатори.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Григорій Пустовіт: ...
Наступна новина: Волинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ