На з’їзді «Вітер На-Дії» у Львові організують майстер-класи для молоді

На з’їзді «Вітер На-Дії» у Львові організують майстер-класи для молоді

12.07.14 12:25 0 1265
12 липня, на свято апостолів Петра й Павла, на території Українського католицького університету та Львівської духовної семінарії святого Духа УГКЦ буде розташовано понад 60 різних майстерень, мотузковий парк та Відкритий університет, де читатимуть лекції Мустафа Найєм, Вахтанг Кіпіані, Мирослав Маринович, Вікторія Бриндза та отець Ґжеґож Суходольскі.

Про це 11 липня передає прес-служба ЛМР.

«Коли ми думали, як організувати майстерні, то поставили перед собою мету – перезнайомити учасників з різних куточків, аби вони заразились таким собі вірусом комунікування і позитиву, щоб потім розносити його своїми містами. Коли молода людина приїжджає на прощу чи фестиваль, вона може зайти туди одна з двома друзями і вийти звідти з тими ж друзями, а може вийти з десятками нових друзів.

Ми готуємо майстер-класи, до яких всі вже звикли, будуть й ігрові майстерні, де ми гратимемо у квести, естафети, буде спортивний майданчик. Аматорські театри приїдуть з різних міст України на театральну сцену.

Коли ми готували майстер-класи, то самі дізнались багато нових слів та познайомились із безліччю цікавих людей. До прикладу, до нас завітає чоловік з Чернівців, який із залишків битої керамічної плитки робить геніальні мозаїки. Також ми запросимо майстрів стрінг-арту, виробів із соломи, валяння вовни. Окрім того, будуть майстри, які за допомогою маленьких сверл робитимуть різні фігурки зі скла. Я думаю, що не варто розкривати усіх секретів, однак, гарантую, що буде весело і цікаво», – зазначив координатор майстерень у рамках з’їзду Іван Гаргай.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині триває ...
Наступна новина: психологи Управління ДСНС ...

КОМЕНТАРІ