В Івано-Франківській області у Надвірнянському районі чоловік обікрав свого товариша

В Івано-Франківській області у Надвірнянському районі чоловік обікрав свого товариша

12.07.14 13:18 0 1198
До чергової частини Надвірнянського райвідділу міліції звернувся житель одного із сіл району, та повідомив про те, що з його будинку зникли гроші в сумі 100 євро.

В ході проведених оперативно – розшукових заходів працівники міліції встановили особу причетну до даного злочину. Крадієм виявився 27-річний товариш потерпілого, з яким напередодні розпивали спиртні напої. Скориставшись тим, що господар заснув, довго не думаючи, викрав з будинку гроші.

Під час спілкування з оперативниками чоловік у скоєному зізнався та розповів, що причиною крадіжки стало відсутність грошей, так як він ніде не працює. Правоохоронці також перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території району.

Даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Шановні громадяни! Не будьте байдужими до свого майна, обладнайте своє приміщення системою відеоспостереження. Як свідчить статистика, завдяки цьому розкривається близько 85 відсотків злочинів,- наголошує в.о. начальника Надвірнянської міліції- Володимир Демянчук.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина в скорботі за ...
Наступна новина: На Тернопіллі з агрофірми ...

КОМЕНТАРІ