В Івано-Франківську пильні патрульні затримали чоловіка, котрий ножицями відчиняв дверцята чужих авто

В Івано-Франківську пильні патрульні затримали чоловіка, котрий ножицями відчиняв дверцята чужих авто

12.07.14 15:22 0 1263
27-річний івано-франківець, власник автомобіля Honda CR-V ненадовго залишив транспортний засіб без нагляду, а в салоні авто - сумку з документами та мобільним телефоном. Чужі речі привабили злодія, котрий вештався неподалік.

Спритний зловмисник відчинив двері автомобіля за допомогою ножиць, які мав із собою, а звідки й викрав усі речі. Однак, пильні інспектори патрульно-постової служби Івано-Франківського міськвідділу міліції, під час несення служби на маршруті патрулювання, затримали 31-річного жителя обласного центру, до речі, раніше судимого за крадіжки та шахрайства.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення - крадіжка. Наразі правоохоронці перевіряють наскільки часто чоловік вдавався до подібної «практики» - крадіжок чужих речей.

Шановні водії! Звертаємось до автовласників та нагадуємо: будьте обачні і обережні, не залишайте цінні речі в салоні авто, навіть коли залишаєте автомобіль на короткий час. Цілісність ваших речей залежить, в першу чергу, від вас самих – вашої обережності, уважності та передбачливості.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У міській раді відбувається ...

КОМЕНТАРІ