У Львівській області сергій Вучкан провів виїзні прийоми громадян у Бориславі та Трускавці

У Львівській області сергій Вучкан провів виїзні прийоми громадян у Бориславі та Трускавці

12.07.14 16:21 0 1288
Перший заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник слідчого управління полковник міліції Сергій Вучкан, 10 липня, провів виїзні прийоми громадян у Бориславському та Трускавецькому міських відділах міліції. Громадяни мали змогу звернутися до міліціонера зі своїми скаргами та пропозиціями.

В першу чергу Сергія Вучкана цікавили наболілі питання населення, реальний стан співпраці міліції з громадськістю, відгуки громадян про діяльність правоохоронців, адже лише люди можуть дати реальну оцінку діям працівників органів внутрішніх справ.

«Безумовно, особисті прийоми громадян та відкриті зустрічі з ними - це один з основних і обов'язкових напрямків нашої роботи» - зазначив Сергій Вучкан.

На особисті прийоми до першого заступника начальника ГУМВС України у Львівській області прийшло загалом 18 громадян, котрі звернулися до нього з різними питаннями. Зокрема, у Бориславському міському відділі міліції громадяни наголосили на тому, щоб на дорогах міста, особливо на проблемних ділянках, були встановили «лежачі поліцейські» та було збільшено чисельність особового складу міського відділу міліції.

У Трускавецькому міському відділі міліції на прийом прийшли ветерани ОВС, які заявили про свою повну підтримку правоохоронців у проведенні експерименту з реформування міліції Львівщини, а також подякували Сергію Вучкану за плідну співпрацюю.

Також місцеві мешканці зверталися щодо розслідувань кримінальних проваджень працівниками Бориславського та Трускавецького міських відділів міліції.

На всі питання, які виникали у ході проведення зустрічі з громадянами, Сергій Вучкан надав обґрунтовані відповіді.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ