У Львівській області правоохоронці скерували до суду матеріали відносно зловмисника, який завдав збитків держбюджету на пів мільйона гривень

У Львівській області правоохоронці скерували до суду матеріали відносно зловмисника, який завдав збитків держбюджету на пів мільйона гривень

12.07.14 09:02 0 1120
Правоохоронці Львівщини скерували матеріали кримінального провадження до суду відносно інженера одного з державних підприємств, який завдав збитків держбюджету на суму майже пів мільйона гривень.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили провідного інженера одного з підприємств області, що здійснює діяльність з організації та контролю за проведенням робіт з протипаводкового захисту, який завищив ціну за виконані роботи.

У рамках бюджетної програми щодо захисту від шкідливої дії вод сільських населених угідь та селищних пунктів, у 2011 році проводились регулюючі роботи на річці Дністер, яка протікає на території Жидачівського району.

По завершенню виконаних робіт, інженер засвідчив акти приймання виконаних підрядниками робіт та довідки про їхню вартість.

Під час проведення моніторингу використання бюджетних коштів встановлено, що зловмисник завищив ціну за виконання робіт і таким чином з бюджету безпідставно було виплачено грошові кошти у сумі майже пів мільйона гривень.

Правоохоронці скерували матеріали кримінального провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України на розгляд до суду. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Інституту національної ...

КОМЕНТАРІ