25 офіцерів пожежно-рятувальних підрозділів Держслужби з НС Рівненщини прийняли участь у конкурсі на звання «Кращий начальник караулу»

25 офіцерів пожежно-рятувальних підрозділів Держслужби з НС Рівненщини прийняли участь у конкурсі на звання «Кращий начальник караулу»

12.07.14 14:48 0 1325
10 липня на базі спортивно-оздоровчого комплексу Головного управління ДСНС України у Рівненській області було проведено І-й етап конкурсу на звання «Кращий начальник караулу». У конкурсі взяли участь 25 офіцерів пожежно-рятувальних підрозділів Рівненщини.

Дані змагання проведено з метою перевірки теоретичних та практичних навичок офіцерів-рятувальників, підвищення боєздатності та удосконалення професійної майстерності особового складу в підрозділах Служби порятунку області.

На початку змагань з учасниками конкурсу заступник начальника оперативно-координаційного центру з питань оперативного реагування Головного управління ДСНС України у Рівненській області Володимир Грановський провів установчу нараду, в ході якої були визначені основні напрямки роботи, піднято нагальні питання по кожному району. Також в ході наради з начальниками караулів було проведено тестування на знання нормативних документів і визначення ступеню готовності кожного учасника оперативно діяти у надзвичайних ситуаціях та керувати особовим складом.

Начальники караулів змагалися у п’яти видах вправ: одягання бойового одягу на швидкість, закріплення пожежної мотузки за конструкцією 4-ма способами, одягання подвійної петлі на потерпілого, підйом у вікно 4-го поверху навчальної башти по штурмовій драбині та підйом по висувній драбині. Кожен намагався бути першим та гідно представити свій район на змаганнях.

За результатами конкурсу визначено переможців у трьох номінаціях: кращим начальником караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів став начальник караулу ДПРЧ-7 міста Радивилів Віталій Коваль, кращим начальником караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони об’єктів став начальник караулу ДПРЧ-3 міста Рівне Ярослав Когут, а кращим молодим начальником караулу зі стажем роботи до 2 років став начальник караулу ДПРЧ-22 ДПРЗ-2 з охорони ВП «Рівненська АЕС» Максим Шамчук.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку електронний ...
Наступна новина: У Тернополі триває виставка ...

КОМЕНТАРІ