У Рівненській області маленька допомога у великому ділі

У Рівненській області маленька допомога у великому ділі

12.07.14 12:07 0 1181
Незважаючи на великий об’єм роботи дільничний інспектор СДІМ Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Олександр Тоненчук завжди прагне допомогти людям і не лише у юридичних питаннях, але й фізично.

Нещодавно Олександр вирішив допомогти у спорудженні духовно-просвітницького центру, який будується на території Свято-Воскресенської церкви.

- Я віруюча людина, тож для мене справа честі допомогти в такому богоугодному ділі, — зазначив Олександр. Нині на ряду із іншими добровольцями я приймаю активну участь у будівельних роботах.

- Ніщо не показує краще, що міліція із людьми, як добрі справи правоохоронців, – зазначив настоятель Свято-Воскресенської церкви Острога протоієрей Віктор Земляний. - Ось і наш дільничний Олександр Петрович дійсно з любов’ю поставився до громади і сам зголосився допомогти у будівництві центру. За це ми йому дуже вдячні і нехай Бог воздасть йому із сторицею за всі його добрі справи.

- Приємно, коли до мене приходять люди та висловлюють слова подяки за роботу підлеглих, – зазначив начальник Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Валерій Самчук - Адже на мою думку служба дільничних інспекторів міліції і створена аби допомагати та захищати усі верстви населення.

Вікторія Антонова,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донецький Металург у ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ