Рівненські дільничні встановили крадійку препаратів для схуднення

Рівненські дільничні встановили крадійку препаратів для схуднення

12.07.14 13:37 0 1180
Правоохоронці затримали 38-річну жінку на черговій спробі викрасти медичні препарати із однієї з аптек на вулиці Макарова, що в обласному центрі.

Нещодавно до дільничного пункту міліції №8 зателефонували співробітники аптеки, й повідомили, що невідома жінка намагалася викрасти дорогі медичні препарати для схуднення. На місце події відразу виїхали дільничні Рівненського міського відділу міліції Петро Олексійчук та Олег Шрубович.

Як встановили правоохоронці зловмисницею виявилася 38-річна рівнянка Олена, яка на даний час ніде не працює, одружена проте з чоловіком не проживає вже близько двох років. На вихованні має 13-річну доньку.

Жінка в минулому протягом двох років працювала в одному із рівненських супермаркетів. Де використовувалося обладнання проти крадіжок системи «Антизлодій» такого ж типу, як і в аптеці. Знаючи недосконалості такої охоронної системи, лише за дві неділі це була третя крадіжка ліків вчинена зловмисницею, проте саме вона закінчилася невдало.

При спілкуванні з міліціонерами Олена вказала неправдиві особисті дані, назвалася громадянкою паспорт якої вважається втраченим вже близько двох років. Проте охоронець торгового залу з котрим у минулому працювала жінка впізнав її, й допоміг правоохоронцям встановити особу зловмисниці.

— Я робила це у зв’язку з недосконалістю свого тіла,— говорить Олена. — Хотіла схуднути та гарно виглядати. А назвалася іншою жінкою, бо думала таким чином уникнути відповідальності.

— Наразі відомості по даним фактам внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбачені частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України,— зазначив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області полковник міліції Руслан Мельник. — Триває досудове розслідування.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ