Уроки безпечної поведінки на дорозі від працівників ДАІ Рівненщини

Уроки безпечної поведінки на дорозі від працівників ДАІ Рівненщини

12.07.14 10:51 0 1091
На Рівненщині працівники Державтоінспекції продовжують навчати юних учасників дорожнього руху правилам безпечної поведінки на дорозі.

До санаторно-оздоровчого комплексу «Агатівка», що в селі Симонів Гощанського району, працівники Державтоінспекції приїжджають не вперше. Їхні профілактичні візити вже стали традицією, адже статистика дитячого дорожньо-транспортного травматизму втішною не буває ніколи, а сприяти зниженню її динаміки – це обов’язок кожного з працівників Державтоінспекції.

Під час візиту до табору, працівники ДАІ провели з дітьми ряд конкурсів та вікторин, аби в ігровій формі нагадати дітям правила поведінки на дорозі і спонукати їх у подальшому дотримуватися ПДР у реальному житті. Також діти мали змогу покататися на автомобілях дорожньо-патрульної служби ДАІ та оглянути спеціальне приладдя. Сідаючи за кермо, дітлахи уявляли себе справжнісінькими інспекторами ДАІ. Від бажаючих сфотографуватися на пам’ять разом із правоохоронцями відбою не було.

Насамкінець, працівники ДАІ організували для дітей конкурс тематичного малюнку на асфальті. Автори найкращих робіт були нагороджені подарунками.

– Упродовж літнього періоду наші співробітники відвідують дитячі табори та садочки, де проводять для дітей тематичні уроки, конкурси й вікторини. Крім того, ДАІ посилює контроль за перевезенням організованих груп дітей до місць відпочинку та на екскурсії, – наголошує начальник УДАІ Рівненщини Олександр Семенюк.

Під час літніх канікул діти багато часу проводять на вулиці, тож ризик потрапити під колеса авто збільшується. Аби відпочинок був безпечним, працівники ДАІ і надалі нагадуватимуть правила безпечного поводження на дорозі у такий невимушений спосіб.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Тернопіллі через 70 ...

КОМЕНТАРІ