працівники ДСНС дбають, щоб Всеукраїнська Проща у Зарваниці відбулась без надзвичайних подій

працівники ДСНС дбають, щоб Всеукраїнська Проща у Зарваниці відбулась без надзвичайних подій

12.07.14 17:37 0 1204
Працівники Управління ДСНС України у Тернопільській області провели перевірку стану пожежної та техногенної безпеки культових споруд на території Марійського духовного центру, що у селі Зарваниця Теребовлянського району, де впродовж 19-20 липня відбудеться Всеукраїнська Проща за участю великої кількості вірян, які прийдуть помолитися перед чудотворною іконою Матері Божої Зарваницької.

Під час інспектування об’єктів масового паломництва фахівці з пожежного нагляду особливу увагу звернули на стан електрогосподарства, шляхів евакуації, наявність працездатного зовнішнього й внутрішнього протипожежного водопостачання, справність протипожежної автоматики. З відповідальними особами вони провели інструктажі про заходи пожежної безпеки.

Також безпосередньо у дні проведення Прощі, поблизу місця проведення масових заходів, з метою забезпечення пожежної та техногенної безпеки Управлінням ДСНС області буде розгорнуто мобільно-оперативний штаб та організоване цілодобове чергування особового складу й техніки. Територію Марійського духовного центру цілодобово патрулюватимуть рятувальники, озброєні первинними засобами пожежогасіння.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У селі Скірце Горохівського ...

КОМЕНТАРІ