На Тернопіллі з агрофірми працівники поцупили майже двісті літрів дизпалива

На Тернопіллі з агрофірми працівники поцупили майже двісті літрів дизпалива

12.07.14 13:24 0 1175
Злодійський дует викрили співробітники Монастириського райвідділу міліції. Чоловіки викрадали з території агарного господарства, на якому працювали, дизпаливо. Загалом завдали збитків майже на три тисячі гривень.

Більше тижня двоє працівників аграрного підприємства потай зливали соляру із баків тракторів. Як пізніше стало відомо правоохоронцям, ідея підзаробити виникла у 40-річного тракториста. До спілки покликав 20-річного колегу. Вдвох вони поцупили 170 літрів солярки.

Щоб приховати крадіжку, трактористи за раз зливали не більше десяти літрів палива. Але все таємне, як мовиться, колись стає явним. Власники фірми, помітивши надмірний розхід дизеля, звернулися із заявою до правоохоронців.

Як повідомив виконуючий обов’язки начальника Монастириського райвідділу міліції Андрій Гожій, крадіїв взяли «на гарячому» під час спроби збути крадене дизпаливо.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження. Дії підозрюваних кваліфікують частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Надзвичайний та Повноважний ...

КОМЕНТАРІ