Співзасновник Google: Люди не повинні так багато працювати

Співзасновник Google: Люди не повинні так багато працювати

13.07.14 16:34 0 1204
Генеральний директор і співзасновник корпорації Google Ларі Пейдж заявив, що люди не повинні працювати так багато, як зараз – у цьому немає реальної необхідності.

Про це пише британська газета The Daily Mail.

«Якщо ми подумаємо про речі, які дійсно потрібні для щастя, а саме про житло, безпеку, можливості для ваших дітей, то зрозуміємо, що їх не так складно отримати», – заявив Пейдж.

Справжня причина, через яку чимало людей змушують себе працювати багато, полягає у страху людини «втратити відчуття значимості» для навколишніх: «Я вважаю, що існує свого роду проблема, яку ми не хочемо визнавати. Багато з людей почуваються нещасними, якщо вони нічим не займаються. Вам просто необхідне відчуття того, що ви потрібні», – сказав Пейдж.

На його думку, вирішити проблему можна, знизивши кількість виконуваної роботи або перерозподіливши її серед більшої кількості людей. «Багато з людей працюють із задоволенням, але вони також люблять проводити час зі своєю сім’єю або присвячувати його власним інтересам».

«Я не думаю, що найближчим часом потреба у робочій силі зменшиться, – продовжив він. – Але вона зміниться: люди тепер хочуть більше розваг або більше творчості, а не тільки роботи».

Як приклад Пейдж навіт британського мільярдера і засновника корпорації Virgin Group Річарда Бренсона: «Він намагається спонукати людей найматися на посади, що передбачають часткову зайнятість, для того, щоб молодь мала можливість працювати хоча б на пів ставки».

Пейдж зайняв пост гендиректора Google у березні 2011 року. Відтоді він провів реорганізацію всередині компанії з метою позбавити внутрішні процеси зайвої бюрократії. Крім того, Пейдж закрив цілу низку безперспективних проектів Google, оптимізуючи видатки компанії, і розпочав кілька амбітних кроків. Зокрема, він був ініціатором створення соціальної мережі Google+, покупки виробника смартфонів Motorola Mobility і розробки експериментальних комп’ютерів у вигляді окулярів Google Glass, які мають прийти на зміну смартфонам.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на ...
Наступна новина: Standard & Poor’s ...

КОМЕНТАРІ