Юрій Підлісний: «Обласна державна адміністрація сприятиме відкриттю у Львові Центру здоров’я дитини та сім’ї»

Юрій Підлісний: «Обласна державна адміністрація сприятиме відкриттю у Львові Центру здоров’я дитини та сім’ї»

13.07.14 11:51 0 1153
У презентації Центру здоров’я дитини та сім’ї взяв участь заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний. Такий заклад заплановано відкрити у Львові, в одному із комунальних будинків поруч із Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром («чорнобильською лікарнею»).

Під час презентації Юрій Підлісний повідомив, що обласна державна адміністрація сприятиме відкриттю Центру. «Ми не просто будемо йти на зустріч – ми будемо бігти на зустріч», – зазначив заступник голови ЛОДА.

Представники канадського Фонду Анни Мазуренко задекларували намір викупити для Центру здоров’я дитини та сім’ї окремий будинок, провести його капітальну реконструкцію та зробити відповідне оснащення. Також канадська фундація готова допомогти центру з технічним оснащенням і сприяти в організації стажування фахівців в аналогічних закладах за кордоном.

Юрій Підлісний зазначив, що створення Центру є дуже важливим для допомоги дітям, які потребують психологічного чи психіатричного супроводу. Сім’ї з дітьми зможуть проходити програми лікування чи реабілітації, що базуються на сучасних європейських та світових науково обґрунтованих підходах психологічної допомоги.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ