В Закарпатській області міліціонери оперативно знайшли зловмисника, який через пристрасть до оковитої скоїв крадіжку...

В Закарпатській області міліціонери оперативно знайшли зловмисника, який через пристрасть до оковитої скоїв крадіжку...

13.07.14 17:14 0 1230
Ужгородські працівники карного розшуку за гарячими слідами встановили особу зловмисника, який скоїв крадіжку велосипеда «Аіст» та алюмінієвої драбини з підсобного приміщення 62-річної місцевої жительки.

Виявивши правопорушення жінка відразу звернулася по допомогу до ужгородських міліціонерів. Отримавши повідомлення про злочин на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу.

Уважно оглянувши місце події та опитавши сусідів, правоохоронці розпочали пошуки крадія. Спершу розкриття злочину ускладнювалося тим, що не одразу вдалося встановити, час скоєння злочину, адже потерпіла та її чоловік близько двох тижнів провели за кордоном на відпочинку.

Та незважаючи ні на що, копітка й наполеглива робота міліціонерів дала свій позитивний результат. Вжитими заходами співробітників карного розшуку міськвідділу міліції, було встановлено особу зловмисника. Ним виявився 23-річний ніде непрацюючий житель міста.

Навідавшись до молодика додому, міліціонери виявили у нього велосипед та привязану до нього драбину, які були схожі на ті, що описала потерпіла. Звідки ці речі, чоловік пояснити працівникам міліції не зміг. Тож зрозумівши, що його викрито, зізнався у скоєнні кримінального правопорушення.

При спілкуванні з міліціонерами правопорушник пояснив, що кілька разів проходив повз будинок потерпілий, й помітив їх відсутність. Тому, недовго думаючи, зважився пошукати речі, на яких можна заробити. Зламавши дверний замок на дверях до підсобного приміщення домоволодінні потерпілої, проник в сердину, де знайшов велосипед і драбину. Зізнається, що злочин скоїв через пристрасть до оковитої.

Викрадені речі було вилучено. Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Шановні ужгородці! В розпал сезону літнього відпочинку, під час якого багато хто з Вас проведе подалі від міської суєти й поближче до природи, морського узбережжя, зелених лісів чи просто сільської місцевості. Нерідко Ваші помешкання залишаються без нагляду, про що добре знають квартирні крадії. Ужгородські міліціонери радят городянам, поторбуватися перед поїздкою про захист своєї власності, адже саме в літній сезон у декілька разів зростає кількість такзваних квартирних крадіжок. Варто пам'ятати, що для крадія замків не існує. Тому треба завжди дбати про те, щоб за квартирою був постійний нагляд з боку сусідів та знайомих. Не ставтеся легковажно до свого майна, якщо є що втрачати, то краще зберегти його.

Якщо ж Ви стали жертвою чи свідком злочину, або помітили осіб, які ведуть себе підозріло, негайно повідомте про подію за телефоном 61-43-46 або «102». Своїми діями Ви сприятимете оперативному затриманню злочинця. Не будьте байдужими до чужої біди! Не губіться в разі небезпеки. Ми завжди готові прийти Вам на допомогу!

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинянку судили за ...
Наступна новина: Чернівчанину не вистачило ...

КОМЕНТАРІ