Закарпаття: на Іршавщині дівчина через сварку з бабусею наковталась пігулок

Закарпаття: на Іршавщині дівчина через сварку з бабусею наковталась пігулок

13.07.14 16:44 0 1192
У селі Воловиця 20-річна дівчина через сімейну сварку наковталась пігулок. Рідні викликали медиків швидкої медичною допомоги, які надали потерпілій першу невідкладну допомогу та повідомили чергову частину Іршавського райвідділу міліції.

Правоохоронці, які виїхали на місце події з’ясували, що дівчина вже тривалий час проживає у своєї бабусі, так як батьки живуть у Кіровоградській області. В цей день між бабусею та внучкою виникла не значна сімейна сварка із-за корови, яка повинна була розродитись. Після інциденту дівчина пішла до будинку, де наковталась пігулок. На щастя, своєчасно до кімнати дівчини зайшов її родич, який виявив її у напівпритомному стані і викликав швидку медичну допомогу.

Потерпілу було доставлено в реанімаційне відділення Іршавської райлікарні, її стан здоров’я стабільний, загрозі життя не має.

Дану подію Іршавським райвідділом внесено до Єдиного обліку, проводиться перевірка. Рідним, слід бути більше уважними до своїх близьких, поступатись одне одному, так як через дрібниці дівчина могла позбавити себе життя.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Standard & Poor’s ...
Наступна новина: Хмельниччина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ