В Закарпатській області керівництво перечинської міліції приймає громадян

В Закарпатській області керівництво перечинської міліції приймає громадян

13.07.14 15:05 0 1219
З заступником начальника Перечинського райвідділу міліції - начальником кримінальної міліції Анатолієм Попадичем спілкувалися жителі села Тур'я-Ремета, що на Перечинщині.

Найперше, на правах господині, Анатолія Попадича зустріла виконуюча обв'язки голови Тур'я-Реметівської сільської ради Марія Воронич, оскільки прийом відбувався у приміщенні сільської ради. Принагідно, вони обговорили ряд питань, що стосувалися спільної роботи правоохоронців та органів місцевого самоврядування, зокрема щодо вжиття ряду заходів з метою покращення охорони громадського порядку, профілактики вчинення правопорушень.

Хоча і є у селі окремі проблемні моменти, але завдяки спільними зусиллями їх буде вирішено. Анатолій Миколайович цікавився, чи своєчасно дільничні інспектори проводять прийом громадян, чи володіє сільське населення необхідною інформацію про свого шерифа, чи звертаються люди до нього, коли виникає необхідність.

Оскільки дільничний завжди, як то кажуть, на виду, саме з оцінки громадянами його роботи і формується думка у населення та й про імідж міліції загалом.

Марія Павлівна відзначила, що нарікань на роботу правоохоронців немає, навпаки наголосила на гарну співпрацю із дільничним Євгеном Грабом, який обслуговує територію їх населеного пункту. Наразі дільничний перебуває у черговій відпустці, тому слова вдячності за належно організовану роботу на ввіреній йому території почує заочно.

На всі запитання, що надійшли під час прийому, Анатолій Миколайович надав громадянам кваліфіковані відповіді.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ