Закарпаття: на Рахівщині правоохоронці підбили підсумки роботи за півріччя 2014 року (ФРТО)

Закарпаття: на Рахівщині правоохоронці підбили підсумки роботи за півріччя 2014 року (ФРТО)

13.07.14 18:31 0 1227
Т. в. о начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області Вейкай Юрій Юрійович заслухав звіти Рахівського районного відділу міліції щодо результатів оперативно-службової діяльності за перше півріччя.

У засіданні взяв участь прокурор Рахівського району Віктор Васильович Кузан. Він зауважив, що, незважаючи на значне навантаження, співробітники слідчого відділення Рахівського РВ УМВС протягом півріччя показали хороші результати роботи.

Далі аналізуючи стан роботи підрозділів за 6 місяців, доповідали керівники служб.

Т. в. о. начальника слідчого відділення Володимир Мателега, який повідомив, що впродовж поточного року слідчі в кількості 12 працівників направили до суду 172 кримінальні провадження. Це характеризує хорошу роботу підрозділу, - зауважив Володимир Мателега. – Незважаючи на те, що в службі більшість молодих працівників, їм є в кого вчитися. Зокрема, старший слідчий Микола Жуківський здобув третє місце в конкурсі «Кращий слідчий Україні».

Далі доповідав заступник начальника-начальник кримінального блоку Рахівського райвідділу міліції Іван Яремчук. Співробітники кримінального блоку протягом півріччя розкрили 61 злочин, за якими 90 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Із них 47 відносяться до категорії тяжких та особливо тяжких.

Працівники служби боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили 5 злочинів, в тому числі і наркопритон. Загалом рахівськіи правоохоронці виявили та задокументували 10 фактів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків

Працівники служби боротьби з економічною злочинністю виявили 8 кримінальних правопорушень. Затримано 250 кубів лісодеревини, яку перевозили без відповідних на документів.

Заступник начальника-начальник громадського блоку Рахівського РВ УМВС Мирослав Вішован інформував, що працівники громадського блоку впродовж шести місяців розкрили 112 злочинів, в тому числі 5 – у сфері незаконного обігу наркотичних речовин та 7 – за незаконне носіння, придбання чи зберігання зброї.

Загалом за шість місяців року у Рахівському РВ УМВС обліковано 2220 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, з яких до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 541 заяву і повідомлення, за якими розпочато кримінальні провадження.

Оскільки днями працівники Служби кримінальної міліції у справах дітей відзначили професійне свято - 19 років від заснування служби, присутні щиро привітали колег зі святом, а керівник райвідділу Геннадій Чайковський відзначив та нагородив кращих співробітників.

- За результатами роботи Рахівського райвідділу міліції протягом півріччя, помітні покращення результатів оперативно-службової діяльності райвідділу. Тримайте так і надалі, бачу, що особовий склад спроможний виконувати покладені завдання, підтримуйте, не підводьте один одного. Бажаю Вам хороших здобутків, здоров’я і мирного неба, - такими словами підсумував засідання Юрій Вейкай.

Насамкінець очільник рахівської міліції Геннадій Чайковський запевнив, що всі служби працювали на належному рівні, особовий склад здатний забезпечувати правопорядок та контролювати криміногенну обстановку в районі. Він подякував усім співробітникам райвідділу за роботу. Він підкреслив, що кожен працівник зобов’язаний сумлінно виконувати службові обов’язки, чітко дотримуватися букви Закону, бути толерантними у спілкуванні з громадянами. Підполковник міліції також зауважив, що тільки взаємодопомога колег та порозуміння в колективі дасть можливість правоохоронцям на високому професійному рівні служити Україні та захищати її громадян від злочинних посягань.

Інформація Рахівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ