Чернівчанину не вистачило грошей на пляшку, і він вирішив їх вкрасти

Чернівчанину не вистачило грошей на пляшку, і він вирішив їх вкрасти

13.07.14 17:26 0 1221
Зловмисник дуже зрадів, коли автомобіль, в якій він хотів залізти, виявився відкритим, проте радість швидко зникла, адже власник знаходився поряд.

40-річний чернівчанин разом із своїм товаришем вирішили посидіти «за пляшкою» проте, як часто буває у таких випадках, горілка дуже швидко закінчилась, а грошей на ще одну ні у кого з товаришів не знайшлось.

Тож гостинний хазяїн пообіцяв роздобути спиртне і навіть не став відходити далеко від будинку. У дворі багатоповерхівки він натрапив на автомобіль «ВАЗ 2108» і вирішив, що власники можливо лишили щось цінне у салоні. Потягнув дверцята за ручку, а вони виявились відкритими.

З’ясувалось, що власник лишень відійшов від свого «залізного коня» на декілька метрів і коло під’їзду згадав, що забув натиснути на кнопку сигналізації, коли ж обернувся - побачив, що у його авто намагається залізти невідомий.

Чоловік одразу зателефонував на «102» та утримував зловмисника до приїзду правоохоронців.

З’ясувалось, що крадій вже був засуджений за майнові злочини, тепер у його «послужного списку» з’явиться ще один епізод.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 через ст. 15 (замах на крадіжку) Кримінального кодексу України.

Триває слідство

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ