В Івано-Франківській області досвід ветеранів міліції завжди в нагоді правоохоронцям

В Івано-Франківській області досвід ветеранів міліції завжди в нагоді правоохоронцям

13.07.14 10:47 0 1204
Члени колегії УМВС зустрілись з представниками обласної організації Асоціації ветеранів МВС України.

Керівник прикарпатської міліції Микола Семенишин відзначив, що з великою приємністю зустрічається з ветеранами, які десятки років пропрацювали на нелегкій і відповідальній роботі, мають величезний професійний і життєвий досвід, котрий повинен бути витребуваний . На даний час не обійтися без старих, перевірених часом методів оперативно-розшукової роботи, котрими вміло користувалися наші попередники . Ваше навчання в міліцейських колективах, приклади розкриття злочинів, будуть завжди цікаві нинішньому поколінню правоохоронців.

Голова обласної ветеранської організації підполковник міліції у відставці Володимир Коваленко розповів про історію створення ветеранського руху в прикарпатській міліції, який оформився у 1995 році в Асоціацію ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ Прикарпаття «Справедливість». З 2009 року організація входить до складу Асоціації ветеранів МВС України. На в області налічується понад 3600 пенсіонерів органів внутрішніх справ. Чимало з них займають активну життєву позицію, беруть участь у роботі ветеранських осередків. Уже стало традицією до Дня вшанування ветеранів органів внутрішніх справ проводити в Івано-Франківську спортивні змагання з волейболу, прикладної стрільби та настільного тенісу. Торік їх учасниками стали близько 400 колишніх правоохоронців.

Т.в.о заступника начальника УМВС в області підполковник міліції Руслан Воробйов зазначив, що на території області вже створений батальйон спеціального призначення, котрий розміщений у навчально-тренувальному центрі «Лисець», наразі відновлено роботу їдальні, пошито форму та берці. Хлопці щоденно займаються фізичною, тактичною та вогневою підготовкою. Однак, на ще вирішується питання по придбанню бронижелетів та касок.

Керівник ветеранської організації Івано-Франківського МВ УМВС підполковник міліції Борис Головко розповів, що пенсіонери ОВС чергують на дільничних пунктах міліції. Позитивним моментом стало б те, якби дільничні інспектори міліції на території обслуговування час від часу навідувалися до помешкань інвалідів, перестарілих та одиноких ветеранів міліції. Звісно, що таким чином можна було б запобігти ймовірним протиправним посяганням стосовно наших немічних колег, котрі потребують посиленої опіки.

На завершення зустрічі Микола Семенишин відзначив, що співпраця міліції з громадськістю дуже важлива. Нещодавно правоохоронці взяли участь у сходженні на г.Говерлу, були присутні під час відкриття найбільшого дерев'яного тризуба, що проходило в рамках Всеукраїнської акції «Пліч-опліч. Карпати єднають Україну». І це все свідчить про те, що відновлюється довіра до міліції, адже правоохоронні органи це єдиний озброєний орган в державі, який захищає народ України та дбає про його безпеку.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Слов’янську голосно ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ