На Тернопіллі за фактом смертельної ДТП розпочато кримінальне провадження

На Тернопіллі за фактом смертельної ДТП розпочато кримінальне провадження

13.07.14 17:58 0 1347
8 липня близько третьої години ночі у чергову частину Збаразького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на дорозі між селами Стриївка та Киданці виявлено труп невідомого чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, слідчі обласного управління внутрішніх справ.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 19-річний житель села Стриївка. На його тілі фахівці виявили тілесні ушкодження, характерні для травмування у ДТП. Міліціонери оглянули місце події і виявили сліди волочіння тіла по проїжджій частині дороги, уламки від бампера автомобіля.

Вже через годину на одному із нежилих господарств було виявлено автомобіль із пошкодженнями, характерними для ДТП. Водія ж легківки розшукати не вдалося. Міліціонери перевірили базу даних транспортних засобів і встановили, що автівка належить працівникові одного із райвідділів внутрішніх справ.

За декілька годин до правоохоронців прийшов власник транспортного засобу. Він зізнався, що дійсно керував даним транспортним засобом і вчинив наїзд на чоловіка, що, за його словами, лежав на проїжджій частині дороги. Як пояснив, залишив місце аварії, бо злякався.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 ККУ. Досудове розслідування по даному кримінальному провадженні проводить прокуратура області.

Наразі працівник міліції, якого підозрюють у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, звільнений з органів внутрішніх справ.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Дніпро у спарингу переграв ...

КОМЕНТАРІ