Бійці батальйону особливо призначення

Бійці батальйону особливо призначення "Львів" прийняли присягу на вірність Україні

13.07.14 18:42 0 1208
В урочистостях з цієї нагоди взяли участь заступник Міністра внутрішніх справ України Микола Величкович, начальник Главку міліції Львівщини Дмитро Загарія, рідні та близькі бійців.

у навчально-тренувальному центрі «Верещиця» 150 бійців новоствореного батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» склали присягу на вірність українському народові.

Батальйон «Львів» було створено на вимогу сьогодення, для захисту територіальної цілісності держави, охорони прав і свободи громадян. Усі новобранці мають за плечима досвід строкової служби в армії. Щоби вступити в ряди новоствореного батальйону, добровольці близько трьох місяців тренувалися, практикувалися та набували навички ведення бою.

Заступник міністра внутрішніх справ України Микола Величкович зазначив, що кожен працівники міліції, який бере участь в АТО – застрахований державою.

«Станом на є більше тридцяти таких підрозділів у більшості областей України, які були створені з метою задіяння їх у зоні АТО. Кожний працівник міліції, який бере участь в зоні АТО – застрахований державою. Окрім того, ми подали заявку у Міноборони України, щоб нам надали достатню кількість озброєння, щоб ми могли забезпечити бійців усіх підрозділів особливого призначення», – зазначив Микола Величкович.

Начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія від імені усіх працівників міліції Львівщини привітав бійців новоствореного батальйону з прийняттям Присяги на вірність українському народові та побажав їм вагомих здобутків на ниві правоохоронної діяльності.

«До батальйону «Львів» вступили справжні патріоти, які готові уже зі зброєю в руках захищати рідну землю. Від вашого ставлення до виконання службових обов’язків, від ваших дій і вчинків, життєвої позиції кожного, багато в чому залежатимуть долі українців і держави в цілому. Я вірю, що склавши серйозні і важкі іспити ви згодом зробите свій внесок у формування міліції нового тисячоліття. Зважте кожне слово клятви, яку ви давали, пам’ятайте про неї завжди», – зазначив Дмитро Загарія.

До привітань бійців батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Львів" приєдналися начальник Департаменту організації діяльності міліції особливого призначення Віктор Чалаван та ректор Львівського державного університету внутрішніх справ полковник міліції Валерій Середа.

Після присяги, священик села Верещиця провів обряд освячення особового складу бійців батальйону та зачитав молитву.

Батьки, дружини та близькі люди, котрі прийшли підтримати правоохоронців у такий урочистий момент, зі сльозами на очах раділи і пишались своїми захисниками.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ