Свободівці передали допомогу тернопільським військовим

Свободівці передали допомогу тернопільським військовим

13.07.14 18:09 0 1239
12 липня 2014 року свободівці – народний депутат України Олексій Кайда, голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець, заступник міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна, керівник міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький та в. о. обласного військового комісара Володимир Катинський зустрілися з тернопільськими військовослужбовцями й передали їм матеріяльну допомогу.

Олексій Кайда повідомив, що 10 липня разом із побратимом Андрієм Іллєнком та народними депутатами-членами парламентської слідчої комісії з перевірки використання коштів на потреби оборони побували в Слов'янську та Ізюмі. "Неочікуваною була зустріч із тернопільцями в Ізюмі, де вони охороняють телевежу. Хлопці розповіли про те, яка ще допомога необхідна. Передавали також вітання громаді Тернополя та дякували за допомогу, яку надають наші земляки українському війську", – зазначив націоналіст. За словами Олексія Кайди, найбільш гострими проблемами армії є забезпечення зброєю, засобами індивідуального захисту, а також медичним обладнанням.

Парламентар також поінформував, що вже отримав відповідь Міноборони на повторне депутатське звернення щодо відновлення діяльності військової частини в Тернополі: "Як поінформував міністр оборони, перспективним складом Збройних Сил на базі колишньої 11-ї артилерійської бригади передбачено дислокацію військової частини".

Під час зустрічі свободівці разом із заступником керівника Міністерства молоді та спорту України Оленою Підгрушною передали матеріяльну допомогу тернопільським військовим, які захищають незалежність і суверенітет нашої держави на сході України: 30 бронежилетів та 30 касок на загальну суму понад 170 тис. грн. Кошти пожертвували фракція ВО "Свобода" у Тернопільській обласній раді, а також Олексій Кайда та Олена Підгрушна. Обласний військовий комісар та солдати подякували за цю важливу допомогу.

Також заступник міністра Олена Підгрушна посприяла співпраці Національної федерації панкратіону та військовослужбовців щодо безоплатної підготовки бійців.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ