Волинянку судили за вбивство чоловіка-тирана

Волинянку судили за вбивство чоловіка-тирана

13.07.14 17:03 0 1313
Жінка 23 роки терпіла знущання та образи, а коли не витримала, вкоротила віку кривднику. За це більше чотирьох років проведе у місцях позбавлення волі.

Шість ударів сокирою у голову завдала дружина своєму чоловікові, не витримавши постійних знущань та побоїв. Аби приховати злочин, тіло жінка викинула в криницю.

До старовижівського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що в криниці біля занедбаної покинутої хати, виявлено труп місцевого жителя. Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження, в ході якого правоохоронці з’ясували, що трагедія сталася у неблагополучній сім’ї. Господар будинку і його син зловживали спиртним, часто порушували закон. Батько нещодавно звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство.

Того вечора він повернувся додому напідпитку. Спочатку під гарячу руку втрапив син, тож чоловіки побилися. Розлючений господар довго не міг вгамуватися, схопивши сокиру, почав знущатися над дружиною: ображав, бив, погрожував, що зарубає, домагався інтиму. Згодом охмелілий господар, грубо схопив дружину і потягнув на вулицю. Не стерпівши образи і болю, жінка вдарила тирана сокирою по голові. А коли прийшла до тями, побачила, що кривдник уже мертвий. Аби приховати сліди злочину, до тіла мотузкою прив’язала будівельний блок та вкинула його разом із покійником у криницю біля хати-пустки.

Старовижівський районний суд визнав жінку винною у вчиненні злочину, передбаченого ст. 116 (Умисне вбивство, вчинене в стані сильного душевного хвилювання) Кримінального кодексу України, і призначив покарання: чотири роки і два місяці в’язниці.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ