В Закарпатській області міліція відпрацьовувала нічний Хуст

В Закарпатській області міліція відпрацьовувала нічний Хуст

14.07.14 12:52 0 1193
Під час відпрацювання правоохоронці розкрили крадіжку, перевірили домашніх арештантів, виявляли п’яних водіїв тощо.

Згідно Доручення начальника міліції Василя Турдая у відпрацюванні взяло участь двадцять сім правоохоронців, а це: дільничні інспектори міліції, працівники державно-автомобільної служби, сектору карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей та сектором боротьби з незаконним обігом наркотиків.

Основною метою відпрацювання було попередження кримінальних правопорушень, розкриття вже скоєних злочинів, виявлення злочинів пов’язаних з незаконним обігом зброї, боєприпасів та наркотичних засобів та затримання злочинців-гастролерів.

Під час проведення оперативно - профілактичного відпрацювання в м.Хуст правоохоронцями затримано та доставлено на штрафмайданчик міськвідділу міліції чотири транспортних засоби; оперативниками сектору карного розшуку перевірено дванадцять осіб, які можуть бути причетними до скоєння злочинів, перевірено осіб які перебувають під домашнім арештом, працівниками ВДАІ виявлено двох водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння, а оперуповноваженими СКР розкрито грабіж у місцевій аптеці.

Василь Турдай переконаний, що такі відпрацювання є дуже ефектними. Тому нами, і надалі будуть проводитися оперативно-профілактичні відпрацювання в інших населених пунктах Хустщини.

Агнеса Куртяк,

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Лучан від магазинів вже ...

КОМЕНТАРІ