У Герці раніше судимий буковинець обікрав кафетерій

У Герці раніше судимий буковинець обікрав кафетерій

15.07.14 09:04 0 1148
Чоловік лише півроку як звільнився з місць позбавлення волі і знову взявся за крадіжки.

До міліції звернувся 42-річний житель районного центру та повідомив, що з його кафе викрали продукти харчування на суму майже 1000 гривень.

Співробітники карного розшуку Герцаївського райвідділу міліції у ході проведення розшукових заходів викрили зловмисника. Ним виявився 22-річний житель села Лунка. Хлопець ніде не працює та вже декілька раз притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Зловмисник зізнався у скоєному правоохоронцям та розповів, що пішов на крадіжку, бо у нього закінчилися гроші на спиртне. Тому вирішив проникнути у кафе та поцупити алкоголь і продукти харчування.

Як повідомив начальник Герцаївського райвідділу міліції Олексій Команеско, стосовно молодика розпочате кримінальне провадження та оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини йому буде загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на шість років.

Крім цього, хлопець неодноразово порушував правила адміністративного нагляду. За що його притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.187 Кодексу про адміністративні правопорушення та обрано міру покарання у вигляді адміністративного арешту строком 15 діб.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ