Переселенцям зі Сходу на Волині - повне сприяння

Переселенцям зі Сходу на Волині - повне сприяння

15.07.14 10:50 0 1062
На 9 липня ц.р. до обласного центру зайнятості за працевлаштуванням звернулося 83 переселенці зі Сходу, з яких 24-м знайшли роботу, 21 особу скерували на співбесіду до роботодавця, трьох залучили до діяльності тимчасового характеру. Про це повідомила директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук в ході оперативної наради, де йшлося про інструменти соціального супроводу осіб, які вимушено покинули територію Криму та зону АТО.

За її словами, також з робочого процесу в області вилучено тисячі мобілізованих осіб. 125 із них були викликані до війська із числа безробітних.

Директор повідомила, на базі обласного центру зайнятості пропонують 31 вакансію із наданням житла в Луцькому, Любешівському, Маневицькому і Турійському районах.

Раїса Кучмук також поінформувала, що в області 60 роботодавців довозять до місця роботи близько 3500 працівників за 200 маршрутами.

На цю особливість голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт зобов’язав звернути увагу причетних до поселення переселенців.

«Більшість людей, які приїжджають до нас на тимчасове проживання, хочуть жити в Луцьку, адже тут кращі можливості працевлаштуватися. Тому працівникам профільного департаменту необхідно максимально роз’яснювати людям, що на Волині є роботодавці, які довозять своїх працівників на роботу з сільської місцевості. Тому місцем свого проживання вони можуть обирати не лише обласний центр», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Довідково: Список роботодавців, які забезпечили роботою переселенців з АР Крим та зони проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Спецбатальйон ...

КОМЕНТАРІ