Луцьк: ще три дні з життя табору «Літо – 2014»

Луцьк: ще три дні з життя табору «Літо – 2014»

15.07.14 18:31 0 1127
Спортивно-оздоровчий табір денного перебування «Літо – 2014» Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» продовжує свою роботу.

Минулого тижня, згідно плану роботи табору, вихованці міських клубів за місцем проживання брали участь у товариських зустрічах з міні-футболу. Зустрічі пройшли в хорошому настрої та спортивній боротьбі.

Суботнього дня хлопчаки та дівчата змагалися в тенісі настільному, грі в шашки та шахи, а любителі футболу – удосконалювали свою майстерність володіння м’ячем на спортивному майданчику.

З нетерпінням діти чекали похід в парк культури та відпочинку ім. Лесі Українки, де мали можливість випробувати себе на туристично-екологічних підвісних доріжках, демонструючи свої вольові якості, спритність та силу. Для наймолодших учасників доріжка була з полегшеними умовами складності. Юнаки і дівчата дуже старанно долали перешкоди, а декому з них доводилося долати і свій страх. Захід відбувся під пильним наглядом досвідчених інструкторів та додав дітям багато позитивних емоцій та адреналіну.

Після обіду, 14 липня, повернувшись у клуби за місцем проживання, вихованці, разом із своїми наставниками розпочали готувати туристичне спорядження, адже попереду поїздка на озеро Світязь.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звернення начальника ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ