На території України очікується поліпшення погодних умов

На території України очікується поліпшення погодних умов

15.07.14 08:55 0 1070
За прогнозом Українського гідрометеорологічного центру на території України протягом наступного тижня погодні умови будуть значно спокійнішими, хоча ще протягом 14-16 липня у більшості регіонів, ще очікуються короткочасні дощі, проте вони не будуть настільки інтенсивними, як це було на минулому тижні. Тому локальне випадіння граду та шквалистий вітер також не досягатимуть критеріїв стихійних гідрометеорологічних явищ.

Як зазначив директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда, повне поліпшення погодних умов можна очікувати протягом 16-18 липня на території всієї України, за винятком західних областей. Це буде переважно припинення опадів і підвищення температури.

14 липня температура повітря становитиме переважно +23…+28°С, а на півдні до +32°С, а з 15 липня максимальна температура повітря на всій території України буде становити +27…+32°С, а у південних областях України до +35…+36°С.

Але протягом 19-21 липня можна очікувати відновлення короткочасних дощів та деяке зменшення, за рахунок хмарності, максимальної денної температури на 3-5 градусів.

Прес-служба Державної служби

України з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Палмейрас готовий ...

КОМЕНТАРІ