На Волині у ДТП мотоцикліст і велосипедист загинули, ще шестеро осіб отримали тілесні ушкодження

На Волині у ДТП мотоцикліст і велосипедист загинули, ще шестеро осіб отримали тілесні ушкодження

15.07.14 18:05 0 1124
Протягом вихідних в області зареєстровано сім автопригод із потерпілими.

20-річний житель Горохівського району, керуючи мотоциклом «Восход», перевищив швидкість, а відтак не впорався з керуванням і перекинувся. Водій отримав тілесні ушкодження, від яких у реанімаційному відділенні Луцької міської клінічної лікарні помер.

ДТП зі смертельним наслідком зареєстрована також у Камені-Каширському. 36-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ-21013», не вибрав безпечної швидкості при зустрічному роз’їзді, а відтак скоїв наїзд на 46-річного велосипедиста, місцевого жителя. Від отриманих травм чоловік помер у кареті «Швидкої медичної допомоги».

Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилася в обласному центрі на вулиці Львівській: 32-річний водій автобуса «ПАЗ 32050R», здійснив наїзд на 35-річну жінку, яка намагалася перейти проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок автопригоди жінка отримала численні травми і була госпіталізована у Луцьку міську клінічну лікарню.

ДТП зареєстровано також на дорозі Київ-Ковель-Ягодин: водій автомобіля «Шевроле», житель міста Ірпінь, рухаючись зі столиці в напрямку міста Ковеля, не впорався з керуванням автомобіля, внаслідок чого транспортний засіб занесло із подальшим перекиданням у правий відносно руху автомобіля кювет. У результаті автопригоди двоє пасажирів: 41-річна жінка та 11-річна дитина із тілесними ушкодженнями були доставлені у Маневицьку центральну районну лікарню.

Близько 6-ї години ранку 43-річний житель Київської області, керуючи автомобілем «Опель-Віваро», поблизу села Сомин Турійського району скоїв наїзд на 8-річного хлопчика. Дитина з травмами госпіталізована в Ковельську центральну районну лікарню.

У Ківерцівському районі 33-річна жителька сселища Маневичі, керуючи автомобілем «Ауді А6», поблизу села Клепачів підрізала автомобіль «Вольксваген Пасат», яким керував 33-річний мешканець Рожищенского району. Внаслідок ДТП чоловік отримав незначні травми, не госпіталізовувався.

Ввечері ДТП зареєстрували у Ковельському районі: нетверезий 50-річний житель селища Голоби, не впоравшись із керуванням мопеда «Марс», у селі Дарівка впав на проїзну частину дороги. Чоловік госпіталізований у центральну районну лікарню.

За фактами ДТП розпочато досудове розслідування.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі міліціонери ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ