За сприяння свободівців вдалося віднайти кошти на енергозбереження у двох школах Володимир-Волинського району

За сприяння свободівців вдалося віднайти кошти на енергозбереження у двох школах Володимир-Волинського району

15.07.14 08:05 0 1119
11 липня 2014 року Волинська обласна рада завдяки спільним діям народного депутата України від ВО "Свобода" Євгена Мельника та заступника голови Володимир-Волинської районної ради свободівця Павла Карпюка спрямувала 318 тисяч гривень на заміну вікон та дверей у двох школах Володимир-Волинського району – Лудинській та Зорянській.

Раніше, 2013 року, в Лудинській школі було проведено заміну 55 вікон та вхідних дверей, що становить 60 % від об'єму виконаних робіт, у Зорянській школі замінено лише 6 вікон. Аби завершити заходи з енергозбереження у цих двох школах (окрім заміни вікон та дверей, у котельнях шкіл встановлено твердопаливні котли), потрібні були кошти. До народного депутата Євгена Мельника та заступника голови Володимир-Волинської районної ради звернулися батьки учнів цих шкіл, аби свободівці посприяли у віднайденні необхідної суми.

Євген Мельник скерував звернення до голови Волинської обласної ради з проханням надати додаткові кошти з обласного б'юджету в сумі 318,746 тис. гривень для встановлення метало-пластикових вікон та дверей у школі села Зоря на суму 150,1 тис. грн. та для ЗОШ села Лудин на суму 168,646 тис. грн. Зазначені кошти обласна рада надала в повному обсязі, що дозволить до нового опалювального сезону закінчити усі роботи з енергозбереження.

Також за сприяння фракції ВО "Свобода" у Волинській обласній раді та народного депутата Євгена Мельника з обласного б'юджету спрямовано 106 тисяч гривень на ремонт монастиря Різдва Христового у Володимирі-Волинському.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: обережно! ...
Наступна новина: Буковинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ