Волинський гурт "Табу" виступив перед бійцями 51-ї окремої механізованої бригади під Донецьком

Волинський гурт "Табу" виступив перед бійцями 51-ї окремої механізованої бригади під Донецьком

15.07.14 14:07 0 1160
9 та 10 липня 2014 року голова Володимир-Волинської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Сергій Коба разом із гуртом "Табу" з міста Володимир-Волинський відвідали бійців 51-ї окремої механізованої бригади (ОМБ) під Донецьком, де музиканти дали п'ять концертів у полях просто неба неподалік лінії фронту.

Пропозицію свободівця щодо поїздки у гарячі точки для підняття духу українських солдат підтримали члени гурту "Табу" та журналістка Кристина Павлюк.

"За 22 години подорожі ми прибули в село, що розташовано за 30 кілометрів до місця призначення, де нас зустрів БТР з прапором України та "Урал" з нашими хлопцями, які вже більше трьох місяців перебувають в зоні бойових дій. Потім наблизилися фактично до лінії фронту, що за кілька кілометрів від Донецька. Виступи гурту "Табу" супроводжували шквал оплесків та сльози від приємних спогадів. На кожному з концертів присутні разом співали народну пісню "Путін х..ло", а також майданівську – "Горіла шина, палала". Було помітно, що наші хлопці на Сході потребували такого відпочинку. Після закінчення концерту військові подарували нам українські прапори з підписами і передали вітання родинам, друзям. Такий заряд емоцій через хвилювання за життя людей, небезпеку вибухів, безсонні ночі, а також через усмішки, радість, козацький запал, енергію ми не отримували ніколи. Від себе ми привезли солдатам 130 штук військових футболок, близько 200 банок варення, персональні передачі та багато іншого", – поділився своїми враженнями від поїздки Сергій Коба.

Окрім того, свободівець висловив вдячність за фінансову підтримку та допомогу в організації поїздки отцю Юрію Здебському, Вірі Чайковській-Тарликовій, Надії Цикалюк, Леонтію Дмитруку, Юрію Денисяку, Оксані Полак, Віктору Тереху, водію Юрію та власнику мікроавтобуса Андрієві з Нововолинська, без яких ця поїздка була б неможливою.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у с. ...
Наступна новина: На фестивалі ...

КОМЕНТАРІ