На Закарпатті пройшов молодіжний захід „Студентська республіка – 2014”

На Закарпатті пройшов молодіжний захід „Студентська республіка – 2014”

15.07.14 11:20 0 1107
Чотири дні гарного відпочинку для майже трьох сотень студентів Закарпаття подарувала Студентська республіка. Цього року вона проходила 7–11 липня у с. Кострино Великоберезнянського району. Захід проводився Закарпатською обласною організацією ВМГО „Студентська республіка” за підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації.

У програмі 4-денного дійства багато субфестивалів на будь-який смак: від конкурсів краси „Перша леді” та „Містер” Студреспубліки, „Кращого студента”, КВНу, бодіарту, квесту до інтелектуальних брейн-рингу, Мафії та різноманітних спортивних змагань. А оскільки відпочинок активної молоді триває цілодобово, то ввечері – концерти, покази талантів тощо.

Студентська республіка живе за своїми правилами: тут є свої паспорти та своя митниця. На території фестивалю діють свої закони, функціонує відповідна валюта.

Як завжди, на Студреспубліці було проведено політичну гру, важливим елементом якої є обрання мера та магістрату, які візьмуть участь у Всеукраїнському мультифестивалі „Студреспубліка” і упродовж наступного року вирішуватимуть питання студентського життя.

Як і в реальному житті, на території фестивалю діяла ЦВК та суд, до якого можна було подати скарги. Ще однією особливістю цьогорічної Республіки стало написання першої в своєму роді Конституції Студентської республіки.

Департамент освіти і науки,

молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області на ...
Наступна новина: Чернігівщина продовжує ...

КОМЕНТАРІ