В Закарпатській області іршавські правоохоронці забезпечили громадський порядок під час святкувань храмового свята Петра і Павла

В Закарпатській області іршавські правоохоронці забезпечили громадський порядок під час святкувань храмового свята Петра і Павла

15.07.14 17:57 0 1089
Вже протягом багатьох років у селі Білки, що на Іршавщині, селяни традиційно святкують День села та храмове свято Петра і Павла. От і в минулі вихідні під час святкування працівники Іршавського райвідділу міліції забезпечували в селі охорону громадського порядку.

Відзначення Дня села та храмового свята Петра і Павла відбулось без концертних програм у зв′язку з останніми подіями в Україні. Таке рішення було прийнято громадою села за рекомендацією священників, адже вся Україна в скорботі, йдуть бойові дії на Сході, в яких гинуть люди.

Святкування розпочали з святкової літургії в Петро-Павлівському православному храмі та в Успенському храмі пресвятої Богородиці греко-католицької парафії, де прихожани у церквах помолились за мир та благополуччя в нашій державі.

У центрі села приватні підприємці організували вуличну торгівлю, а для дітей різні атракціони.

Як повідомив т.в.о.начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, під час святкування даного заходу порушень громадського порядку та безпеки громадян допущено не було. За дотриманням правил дорожнього руху стежили працівники ДАІ, так як у село Білки на святкування приїжджає багато громадян з інших населених пунктів району.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ