На Хмельниччині леонід Прус перевірив як наш батальйон облаштувався на місці несення служби

На Хмельниччині леонід Прус перевірив як наш батальйон облаштувався на місці несення служби

15.07.14 10:42 0 1101
12-13 липня голова обласної державної адміністрації Леонід Прус здійснив поїздку у місце дислокації 7-го батальйону територіальної оборони. Батальйон прибув на Харківщину недавно, і керівник Хмельниччини вирішив особисто перевірити, як облаштувалися бійці на новому місці.

«Ми переконалися: умови нормальні, харчування хороше, - зауважив Леонід Прус, - постільною білизною забезпечені. Є, звичайно, і проблеми, зокрема, із засобами зв'язку, але ми працюємо в напрямку їх вирішення».

Очільник області зустрівся із керівництвом та бійцями батальйону. Для наших земляків, які несуть службу, доставлено 7 тонн вантажу. Це питна вода, продукти харчування, білизна. Крім того, керівництво краю вручило бійцям бронежилети, які були куплені на зібрані кошти працівниками апарату облдержадміністрації та управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Леонід Іванович провів нараду з представниками місцевого відділення ДПС, взяв участь у нараді, яку провів голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута щодо питань переселенців.

Також очільник нашої області взяв участь у нараді Східного регіонального управління Державної прикордонної служби під керівництвом його начальника генерал-лейтенанта Андрія Кучеренка.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ