Бійці роти міліції особливого призначення «Богдан» присягнули на вірність Україні

Бійці роти міліції особливого призначення «Богдан» присягнули на вірність Україні

15.07.14 13:12 0 1125
Із сотні добровольців створили патрульну роту особливого призначення, яка вирушить на Схід України. Назвали її «Богдан» - на честь Богдана Хмельницького.

Урочистості з нагоди складання присяги бійцями роти відвідав голова обласної державної адміністрації Леонід Прус. Він побажав військовим якнайшвидшого повернення на Хмельниччину.

Рота створювалась менше місяця. До оснащення її всім необхідним долучились як громада, так і меценати.

Серед добровольців, які вступили до роти, є чимало колишніх правоохоронців та військових, але є й люди цілком «мирних» професій — водії, фрезерувальники і навіть один поет. Вони різні за віком — від 19 до 57 років. Дехто тільки закінчив навчання, а інші вже виховують дітей та онуків. Усі вони різні, але об’єднує їх одне — бажання служити рідній державі і захистити її від ненаситного агресора.

Начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Розізнаний висловив щиру вдячність за допомогу представникам влади, громадських організацій та усім небайдужим громадянам: «Менш ніж за місяць ми провели роботу по комплектуванню спецпідрозділу, навчанню та матеріально-технічному забезпеченню його бійців. Це стало можливим лише завдяки об’єднанню зусиль, розумінню та підтримці з боку органів місцевої влади та громадськості.»

В урочистостях взяли також участь заступник Міністра внутрішніх справ України Микола Величкович, радник Міністра внутрішніх справ України Віктор Чалован, голова обласної ради Іван Гончар, народний депутат України Олег Лукашук, депутати обласної ради, представники громадських організацій та духовенство.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Петрівський ярмарок у ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ