У Львові лікують понад 80 поранених військових

У Львові лікують понад 80 поранених військових

15.07.14 08:58 0 1029
У Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону на даний момент на лікуванні перебуває понад 80 поранених військових.

Про це на брифінгу повідомив начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Іван Гайда.

За його словами, серед них є один важкий хворий у реанімації. «У нього серйозне комбіноване поранення, ушкоджений спинний мозок. Він отримує весь необхідний об’єм лікування», – зазначив Іван Гайда.

У двох поранених – частково втрачені кінцівки, відповідно, їм потрібне протезування. Ще у двох через травми хребта проблеми з рухливістю нижніх кінцівок.

За словами Івана Гайди, багато військових, які отримали поранення, вже хочуть знову повернутися на службу. Навіть ті, хто втратив кінцівку, планує продовжити службу у збройних силах, але це буде вирішуватися в індивідуальному порядку рішенням міністра оборони.

Нагадаємо, у ніч з суботи на неділю до Львова літаком доставили 38 українських військових, які були поранені під Зеленопіллям. П’ятеро з них – мешканці Білої Церкви на Київщині, а всі решта – з Львівської області.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Палмейрас готовий ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ