В армії сидять зрадники, треба «перетрусити» весь генералітет, – учасники «Вільного мікрофона»

В армії сидять зрадники, треба «перетрусити» весь генералітет, – учасники «Вільного мікрофона»

15.07.14 15:08 0 1096
Жителі Західної України і Києва дивуються, чому Україна й досі не перекрила кордон з Росією, адже, на їхню думку, саме такий крок може пришвидшити завершення АТО на сході країни. А ще кажуть, що необхідно змінити військове керівництво й активніше використовувати можливості розвідки.

Такими є результати опитування традиційної рубрики народного проекту «Вільний мікрофон» на ZIKу «Питання тижня», яке під час знімання 12 липня звучало так: «Що треба зробити для швидшого закінчення АТО?».

Перекрити кордони із північним сусідом – як спосіб пришвидшити перемогу над терористами – радили понад 60% учасників «Вільного мікрофона».

«Кордон – відкритий, через це ворог отримує техніку, підтримку, кошти. Терористи постійно мають підмогу», – переконаний мешканець Ужгорода.

«Нам кажуть, що кордон закритий, але щодня на нашу територію проходять ворожі колони. Треба закрити кордон – вже й негайно», – такої ж думки і 50-літній чоловік у Києві.

Серед інших важливих кроків, для пришвидшення вдалого завершення АТО, народні оратори часто називали посилення роботи розвідки. Адже, як зауважили кілька учасників проекту, наразі складається враження, що остання не працює або робить усе не належним чином.

«Я не бачу розвідбатальйону, – поділився думками закарпатець. – Має бути розвідка – треба вивчати території, вливатися у ряди місцевих, отримувати максимальну кількість даних. І лише тоді вести дієві наступи на ворога».

А ще люди радять Президенту провести боротьбу зі зрадництвом у рядах української армії, замінити генералів, які «все життя тільки за столом сиділи і папери підписували», на справжніх бойових командирів.

«Щоб пришвидшити АТО на Сході, треба «перетрясти» все вище керівництво у військових структурах. Там же зрадники, через них маємо такі втрати, – обурювався дідусь у Львові. – Ви ж бачите, що робиться! Тільки наші війська планують переміщення, як одразу потрапляють під вогонь».

Утім оптимізму щодо можливостей швидко завершити АТО у людей не багато. Близько 50% народних ораторів переконані: Схід залишатиметься «гарячою точкою» ще не один місяць.

«Як на мене, це все триватиме ще до нового року», – із прикрістю в голосі спрогнозував старший чоловік у Луцьку.

Більше думок про те, як швидко завершити АТО на Сході, можна почути щовечора на телеканалі ZIK у спеціальних випусках народного проекту «Вільний мікрофон» – «Питання тижня». Поточні випуски програми дивіться щодня і щогодини у денний та вечірній час на ZIK.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернополянина, раніше ...
Наступна новина: На Прикарпатті двоє людей ...

КОМЕНТАРІ