У суботу в Івано-Франківську раніше судимі молодики викрали 5 велосипедів, а діяли зловмисники в парі

У суботу в Івано-Франківську раніше судимі молодики викрали 5 велосипедів, а діяли зловмисники в парі

15.07.14 08:00 0 971
Велосипеди марки «Jog», «Ananti», «Mongoose», «Starter» та два «Ardis» розшукували недовго, за «гарячими слідами» оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції встановили 4-ох осіб, які скоїли крадіжки, а також віднайшли всі викрадені двохколісники.

Раніше судимі мешканці обласного центру за вчинення крадіжок з проникненням у чужі помешканні, грабежі та зберігання наркотичних речовин діяли в парі, по двоє. Молоді компанії між собою не знайомі, однак злочинна схема в усіх однакова. Всі велосипеди викрадено із підсобних приміщень громадян, шляхом підбору ключів вхідних дверей. Утім, в одному із підсобних приміщень зловмисники поцупили і перфоратор марки «Makita». Викрадені речі міліціонери вилучили та згодом повернуть власникам.

На за цими фактами слідчими Івано-Франківського МВ УМВС розслідуються кримінальні провадження за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Всім чотирьом чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Сумах символічно ...
Наступна новина: Парламент Латвії ...

КОМЕНТАРІ